Igazi sasfészek ez a fjordokra néző norvég villa

Egyedi koncepció.

A BBC Extraordinary Homes, azaz Különleges otthonok című műsora mutatta be jan Jensen Nyári ház nevű munkáját, ebből pedig már láthatjuk is, hogy egy olyan házikóról van szó, amely párját ritkítja. A Summer House egy szikla oldalába épült, és olyan, mint egy igazi sasfészek, ahonnan kiváló kilátás nyílik az alant meghúzódó fjordra. Jan Jensent nem véletlenül tartják az egyik legizgalmasabb norvég tervezőnek – a lakás belsejében található hatalmas szikla olyan megoldás, ami csak a legkreatívabbaknak juthat eszébe.

Ez is érdekelhet:

Így varázsoltak társasházból családi házat Budán - Roadster

Aki egybenyitja egy budai társasház négy lakását, hogy egyetlen nagy otthont nyerjen belőle, annak már eleve nyert ügye van, gondolhatnánk. Pedig... de mutatjuk inkább, milyen ez a gyakorlatban, a Geppetto-stúdió tervezésében. Amikor a négylakásos társasház egy család tulajdona lett, először úgy gondolták, bőven lesz hely mindenre, éppen ezért egyszerű lesz újratervezni az otthont.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon