Földszinti műhelyből pompás dizájnlakás lett ez a hackney-i rezidencia

Ízig-vérig londoni.

Az épület indusztriális és robusztus volta inspirálta az építészt, mikor hozzányúlt ehhez a kétszobás, emeletes lakáshoz London egyik hipszternegyedében, Hackney-ben. Eredetileg műhely volt, most viszont egy félelmetesen letisztult dizájnerkecó – szeretjük az ilyen átalakulásokat.

(Építész: James Davies)

Ha ez tetszett, akkor ez is érdekelhet:

Alaposan felrúgja a konvenciókat a New York-i startupokat idéző budai iroda - Roadster

Húszéves trendekkel szakított, a hagyományos irodai világításnak pedig éppen az ellenkezőjét valósította meg a The Alchemists stúdió a Grund! kommunikációs cég új központjával. Adott egy 230 négyzetméteres paneltömb a II. kerületben, egy kommunikációs ügynökség, és egy ambiciózus építészcsapat a Buenos Airesből hazaköltözött Buday Zsolt vezetésével.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon