Ez a különleges kagyló alakú ház olyan, mintha Gaudí tervezte volna

Ez az elképesztően bizarr otthon még 2006-ban épült Mexikóvárosban, a tervezője pedig Javier Senosiain elismert organikus építész, aki nem titkoltan merít ihletet Antoni Gaudí építészetéből.

A kagylóház egy kétgyerekes fiatal pár részére készült, akik egyszerűen megunták a hagyományos otthonukat és valami sokkal extravagánsabbra vágytak. Ez az álom kétségtelenül valóra vált, mert ennél a háznál szokatlanabbat ritkán látunk.

A ház egyébként Nautilus néven ismert, mivel kinézetét a mélytengeri nautilus kagyló ihlette. Ami viszont elsőre megragadja a figyelmet, az a hatalmas színes ólomüveg fal, ami megtölti fénnyel a ház belsejét és a fal mentén kialakított társalgót. A ház a modern építészet és a kortárs művészet elegye, az eredmény viszont elég megosztó.

A tágas és világos terek szerelmeseinek inkább lehet nyomasztó egy ilyen otthon, mint lenyűgöző, de ennek a mexikói családnak ez maga a mennyország.

(via Beautiful Life)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon