Nagyon pompa az év irodája cím nyertese

Tudjuk, hogy az iroda szó hallatán nem fut össze a szádban a nyál, nekünk sem, de jó látni, milyen ügyes tervezők dolgoznak mifelénk.

A Reload építészstúdió 2014-ben kapta a megbízást az aromákat gyártó Food Base Kft-től a gödöllői irodaházuk megtervezésére és a komplett belsőépítészeti tervek elkészítésére.

A 450 m² területen kialakított épület egy ipari park területén található; kreatív megjelenésével, a homlokzat meglepő és karakteres színhasználatával messze kiemelkedik az ipari park építészeti világából, és nem utolsósorban az üzem dolgozói számára az ipari szektorban átlagon felüli minőségű munka- és pihenő környezetet biztosít.

A díj elnyerésekor sokat nyomott a latban, hogy az adott ipari környezetben szokatlan külső és belsőépítészeti minőség jött létre. A terek tisztasága, rendezettsége, egymásba olvadó, izgalmas transzparenciái visszatükrözik az aromagyártás alapját jelentő tiszta vegyészi munka jellegét. A belső terekben és a homlokzaton megjelenő telített színek pedig az aromák és ízek sokszínűségére reflektálnak.

A díj odaítélésében azonban nem kizárólag a design játszott szerepet, hiszen fontos szempont volt az is, hogy környezet-pszichológiai szempontból a munkavégzésre és pihenésre megfelelő terek jöttek e létre, valamint, hogy a létrehozott új irodaház valóban beváltotta e a hozzá fűzött reményeket és valóban paradigmaváltást hozott e cég munkakultúrájának és közösségének életében.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon