Önmagát forradalmasítja egy nagyon ügyes újítással az IKEA

Nem lesz több szög, tipli és csavar, ha IKEÁ-t veszel, egy formabontó újításnak köszönhetően.

A svéd bútorcég-óriás ugyanis előrukkolt egy egyszerű, de nagyszerű megoldással, melyekkel gyakorlatilag egyetlen szögre és csavarra sem lesz többé szükség az IKEÁ-s bútorok összeszerelésekor. Ugyanis az enyhén szólva is viccé vált „ejjjdemilyen egyszerű is IKEÁ-t otthon összeszerelni!” ábrák a nagyorrú, mosolygós muksóval a gyakorlatban olykor pokoli nehezek és bonyolultak voltak.

Évek kemény agyalásának eredménye ez az ékként működő, csavaros faszeg-megoldás, mellyel szögek, csavarok, fogók és kalapácsok nélkül egyszerűen egymásba pattinthatóak a különböző elemek.

 

A prototípusokat a svéd műhelyben mutatták be a kis- és nagyérdeműnek, a fogadtatás pedig abszolút pozitív: könnyű, egyszerű, praktikus, a kevesebb anyaggyártásnak köszönhetően pedig környezettudatosabb is, mint az eddigi megoldás.

Sűrűn várjuk az Örsre és Budaörsre!

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon