És akkor lepottyant az égből egy hatalmas szürke doboz, amelybe úgy beköltöznénk

Függetlenül attól, hogy irodának, vendégháznak, hétvégi vagy ideiglenes lakhelynek használnád, a Plus Hus a maga remekül beosztott 30 négyzetméterével tuti remek társaddá válik.

Ez az építmény egyébként úgy első beütésére tényleg olyan, mint egy hatalmas, szürke doboz, amely az égből egyszer csak lepottyant. Az egyszerű négyszögletes szerkezet fenntartható, energiatakarékos mnmMOD-panelekből épül fel; a fekete alumínium ajtók és ablakok, valamint a juharfával bélelt belső tér remek esztétikai megjelenést kölcsönöz a kabinnak.

A gyártótól egyébként különböző szín- és anyagkombinációban, valamint térrendezésben is megrendelheted a házat, és miután összerakták a csomagot, el is szállítják hozzád – az udvarodra, egy eldugott erdőbe vagy egy másik városba, ahova épp költözni szeretnél –, majd a helyszínen összerakják. Az egész egyébként 37 ezer dollárba, azaz 9,3 millió forintba fáj.

Mintha nem is e földi világban létezne, olyan természetfeletti látvánnyal csábít minket ez a ház

A wyomingi pusztában található egy fészek, valahol a Teton-hegység lábánál. A 40 hektáros birtokon nyárfaliget gondoskodik a gyönyörű látványért, a ház belvilágában pedig a fény olyan erőteljesen és szabadon áramlik be a hatalmas ablakokon át, mintha csak nem is e földi világban tartózkodnánk.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon