Pecásként imádnánk ezt a végtelenül egyedi horgászkabint

A beton homlokzatával és zöld tetejével páratlanul szépen olvad be a folyóparti térbe a Tenkawa névre keresztelt horgászkabin.

A nevéből pedig már ki is következtethetted, hogy Japánban járunk, egészen pontosan a szent Omine hegy lábánál. Ez a hely azért is különleges, mert itt található a japán buddhizmus egyik ágának központja, a hegy tetején áll a főtemplom. A területet 2004-ben az UNESCO a világörökség részének nyilvánította, és egyik legnagyobb érdekessége, hogy a hegyre csak férfiak mászhatnak fel, a nők bizonyos erdei kapukon túl nem folytathatják az útjukat.

Ami a horgászkabint illeti, a különleges szerkezetének hála szinte a csodálatos folyó fölé nyúlik be a szikla talapzatról, nem kell tehát sokat sétálni, ha le akarsz ugrani a partra pecázni egy kicsit.

Található benne az egyik oldalon vendégszoba, fürdő és konyha, míg a másik oldalában a hálószoba és a nappali kapott helyet, a hegyvidéki tájat pedig tolóajtók fedik fel. Itt még több képet megnézhetsz róla, nekünk eléggé bejön.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon