Nem elég, hogy passzív és mobil, még zombibiztos is legyen a házad? Parancsolj!

A PassivDom nevű ukrán startup olyan "automatizált, magától tanuló és mobil" házat fejlesztett, hogy minden zokszó nélkül cuccolnánk is befelé.

Az új házikó kialakításához kihasználták a 3D-nyomtatás nyújtotta lehetőségeket és persze a prémium kategóriás anyagok biztosította előnyöket is. A modulOne abszolút működőképes akárhol, ahová leteszed. Lehet az egy erdő közepén, egy tisztáson a civilizációtól távol vagy egy tengerpart közelében is.

A napelemekkel, akkumulátorokkal, fűtéssel, víztárolóval, saját víztisztító- és szennyvízelvezetéssel felszerelt mobilotthon minden kényelemmel fel van szerelve, amit mondjuk egy sokcsillagos hotelszobától is elvárnál. Természetesen felszerelt fürdőszoba, mosógép, szárítógép, mosogatógép, minőségi fa padló és távolról vezérelhető biztonsági rendszer is akad a repertoárban.

A 36 négyzetméteres modulOne könnyedén mozgatható és a legtöbb esetben külön alap sem kell a telepítéséhez. És ha mindez nem volna elég meggyőző, rendelhető hozzá "Zombie Apocalypse" kiegészítőcsomag is. Mindez fokozott védelmet jelent, páncélozott üvegezést, speciális riasztóberendezést, megnövelt WC-papír tárolási lehetőséget és egy ajándék Bibliát...

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon