Fagyálló függőágy, őrülteknek

Szeretnél télen, fagyban is függőágyban henyélni? Spórolj és a jövő télen már te is megteheted

Függőágyban ringatózni alapvetően nyári mulatság. De ne aggódjon senki, hamarosan -17 fokban használható, agyonszigetelt változat is megjelenhet a piacon.

Hogy mekkora igény van a hőszigetelt függőágyra az jelzi a legjobban, hogy a közösségi finanszírozással indított vállalkozásnak alig 10 óra kellett hozzá, hogy összeszedjék a gyártás beindításához szükséges 25 ezer dollárt. Így már csak azt kell kivárni, míg novemberig elkészülnek az első darabok és postára adják őket.

A két részből - alsó és felső - álló masszív hőszigeteléssel ellátott függőágy -17 fokig használható, de van belőle kevésbé extrém, -1 fokig kalibrált darab is. Az időjárásálló, vízálló, páraáteresztő függőágyba gubózva csak attól kell tartani, hogy reggelre méteres hó alatt ébred benne az ember.

 

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon