Fotóztál már bálnát a nappalidban? Van, aki igen!

Kis ügyességgel akár alsógatyában is fotózhatsz bálnát, jegesmedvét. Valahogy így kell csinálni:

Amr Elshamy Egyiptomban fényképezte ezeket a ceteket, fókákat, jegesmedvéket. Ha érdekel hogyan, azt is megmutatja. A recept egyszerű: végy el nálad gyengébb gyerektől egy halom nagyjából élethű műanyagállatot, vegyél dekorációs műhavat, akváriumot, majd építs köréjük a természetes élőhelyükhöz hasonló tájat, aztán ügyesen fényképezd le. Aztán még egy kis Photoshop és kész. Ugye milyen egyszerű?

Akkor most indíts, túrd elő a gyerekkori játékaidat a pincéből, vesd be őket a guppik közé és lőj róluk egy képet! Ha jól csinálod, valami ilyesmi lesz a végeredmény:

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon