Hajtogass magadnak kajakot, aztán ülj bele és irány a víz!

Ha vonz a víz, de nem fér el otthon a kajak és autód sincs a szállításához, akkor ezt nézd meg

Felfújható kajakja bárkinek lehet, azt minden komolyabb sportboltban kapni. Az igazán menők - és bátrak - viszont összehajtható hajót visznek magukkal evezéshez. A Hypar öt perc alatt összehajtható, moduláris felépítésének köszönhetően nemcsak kajakként, de két evezős csónakként, vitorlásként, vagy akár napelemes motorcsónakká alakítva is használható.

Speciális, merev és könnyű anyagának hála alig 8 kg körüli az egész hajó, összehajtott állapotban pedig 1010 x 800 x 250 mm-es pakká csomagolható össze, így akár hátra hevederezve is szállítható otthontól a vízpartig. Akiket a hajtogatásból eredő anyagfáradás aggaszt, azokat a gyár azzal nyugtatja, hogy 20 ezer ismétlődő hajtogatást is vidáman elvisel az anyag, ami így alsó hangon 20 év biztonságos használatot jelent.

A jelenleg csak prototípusként létező hajó sorozatgyártása hamarosan beindulhat, a gyártók előzetes ígérete szerint többféle méretben is kapható majd az origami-kajak.

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon