Lemerült a telefonod? Rakd a tűz mellé!

Rakj egy picike tüzet ebben a kütyüben és máris töltheted a telefonod

Ha van nálad gyufa és akad a környéken pár száraz gally, akkor a világ végén is feltöltheted a telefonod. Csupán egy kis tüzet kell raknod a CampStove 2 fantázianevű cuccban és máris jön az éltető elektromosság.

Az alig egy kilogrammos kis kazán az elektromos energia termelés mellett főzésre is alkalmas, 4,5 perc alatt lehet rajta felforralni egy liter vizet. Beépített négy fokozatú ventilátora levegőt fúj az égéstérbe, amitől tisztább és hatékonyabb az égés. Üzem közben 3 W energiát termel, ami bőven elég egy telefon töltéshez. Ha éppen nincs mit tölteni, akkor beépített, 2,6 Ah-s akkumulátora tárolja a megtermelt áramot.

Elején LED-ek adnak tájékoztatást, arról, éppen mi történik a gép belsejében, illetve az akksi töltöttségét is ezekkel lehet ellenőrizni. A 150 euróba - 46 ezer forintba - kerülő eszköz elején USB csatlakozó is található, amibe közvetlenül bele lehet dugni egy kempinglámpát. Ha a tűz fénye nem lenne elég...

(forrás: BioLite)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon