Mindenálló mobil otthon terepjárósoknak

Az ausztrálok hagyományosan jók outdoor cuccokban, így nem meglepő, hogy lakókocsiban sem tudnak hibázni. Ezt nyugodtan átrángathatod folyón, homokviharon mégsem lesz semmi baja.

A Bruder XP-6-os 1,7 tonnás saját tömegével nem tartozik éppen a legkönnyebb típusok közé, de a 3 centiméter vastag, szögletes formákból épített utánfutó még így is könnyebb, mint a hasonlóan kemény használatra szánt társai. Hat embert lehet elszállásolni a 6,7 méter hosszú, a lélektani 2 méter alatti szélességű dobozban, amihez utazás közben nem kell butácska, extra visszapillantót szerelni az autóra, ha ezt köti valaki a terepjárója mögé.

Kevés idegesítőbb dolog van, mintha estére ujjnyi vastag homok-, vagy porréteg borítja a hálót. Hogy ne kelljen minden estét porszívózással kezdeni, a lakókocsi beépített túlnyomásos levegőrendszerrel tartja tisztán saját belsejét. Menet közben a kompresszor szűrt, tiszta levegőt pumpál a kabinba, így a pornak esélye sincs bejutni. A brutális terepjárást is elviseli, van beépített saját Warn csörlője is és tekintélyes hasmagasságának, masszív kivitelének köszönhetően mostoha terepen rángatva sem lesz baja. Feltéve, ha a hűvös vörösboros üvegeket és a dekantálót indulásnál rendesen rögzítette a kalandor.

Ha már megvan a megfelelő táborhely, az utánfutó gombnyomásra vízszintezi magát, kinyitja a hátulját, ahol a külső zuhanyzó is található, valamint a tető is felemelkedik, kényelmes belmagasságot kínálva. Bent WC, zuhanykabin, lehajtható mosdó, rozsdamentes mosogató, kintről és bentről egyaránt használható konyha, dízel üzemű tűzhely is található. Van benne hűtőszekrény, 200 literes víztartály, napelem, fedélzeti akksi is.

Így néz ki belülről. Félek, a nő nem jár hozzá, pedig úgy lenne az igazi:

Rossz hír, hogy Ausztrálián kívül csupán Észak Amerikában kapható ez a lakókocsi és ott is komoly, 9 hónapos várólistát kell végigbekkelnie, aki ilyenben kíván sivatagban, tengerparton nomádkodni. Ja, az ára majdnem lemaradt, 80 ezer dollárt – 23,4 millió forintot –kérnek érte.

Forrás: Bruder

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon