Mobil tábortűz? Naná!

Elsőre ordas baromságnak tűnik, pedig hasznos dolog az igény szerint ide-oda pakolható tábortűz

Van egy kanadai cég, amely könnyű, tűztartó állványt kínál olyan kirándulóknak, kempingezőknek, vagy éppen vadászoknak, horgászoknak, akik néha ráfanyalodnak a szabadtéri tűzrakásra. A Firewaal fantázianevű cuccban egymáson fekve parázslanak a rönkök, miközben a begyújtott fa lentről felfelé szép lassan elég.

Az önetetős rendszert értelemszerűen fentről kell új fával táplálni és minden megy magától. És hogy miért is jobb ez, mint szimplán meggyújtani egy ölnyi rőzsét? Először is stílusosabb, másodszor sokkal tisztábban ég a szellősen pakolt rakás és ami a legjobb, mivel a tűz nem ér le a földre, alatta nem üszkösödik el a gyep, illetve szükség esetén akár jégen is használható. És igény szerint akár arrébb is tehető az egész tábortűz.

A száz százalékban Kanadában gyártott, lézerrel vágott, hajtott acélból készülő, két kilónál valamivel nehezebb eszköz 80 amerikai dollárba - 23 ezer forintba - kerül és itt lehet megrendelni.

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon