Nincs lehetetlen: pizza a hegytetőn

Szalonnát bárki tud sütni a tábortűz mellett. De mi a helyzet a pizzával?

Naná, hogy a pizza is megoldható! Szerencsére hosszabb kiránduláskor sem kell íztelen konzerveken, hitvány porleveseken tengődni, hanem igazi finomságokat is összedobhatunk a tábori konyhán. Csak egy  ilyen csinos pizzakemence és egy kis parázs kell hozzá.

A Snow Peak régi japán márka, 1958-óta gyártanak minőségi, rozsdamentes acélból készített kempingfelszereléseket. Legújabb húzásuk az olvadó sajt és bazsalikomillat szerelmeseinek lehet izgalmas, hiszen segítségével príma pizzát lehet sütni az erdő mélyén is, de az akár 500 fokosra is hevíthető sütőben a kenyér, illetve sütemények is elkészíthetőek.

Mint minden minőségi terméknek, ennek is húzós árcédulája van. A pizzaadapter önmagában 300 dollárba kerül, de ehhez még meg kell vásárolni a 110 és 55 dolláros alap tűzhelyet is. A teljes készlet így valamivel több, mint 135 ezer forintba kerül, és nagyjából 8 kilónyi extra súlyt jelent. Mondjuk lehet, hogy megéri, mert nincs az a robogós pizzafutár, aki forrón tudna quattro formaggi-t hozni a Csóványosra.

 

Player Autószalon

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon