Svájci bicska egy milláért?

Ennél használhatatlanabb bicskát nehezen találnál

A svájci bicska alapvetően jó dolog. Pláne, hogy van belőle ezerféle, kicsi, nagy, piros, fekete, egyszerű és bonyolult is. Vadászoknak, csajoknak, szarvasnyúzáshoz és körömreszeléshez. Van viszont egy bicska, ami mindent tud, ez a Wenger 16999-es. 87 különféle eszköz hajtogatható ki belőle, amivel 141 féle feladatot lehet elvégezni.

Pedig ránézésre inkább valami bánatos kabarészereplőre hasonlít a maga kb. 25 centiméteres szélességével, 1 kilós tömegével. De legalább nem kell félni, hogy mosásánál véletlenül benne marad a túragatya zsebében és a feleségünk/csajunk/anyukánk kimossa. Az inkább gyűjtőknek érdekes darab nagyjából 1,1 millió forintos áron kapható. És valószínűleg semmire sem használható. De írjunk be a savanyúságukról ismert svájciaknak egy baromi nagy piros pontot, hogy egyáltalán legyártanak egy ekkora sületlenséget.

 

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon