Sorozatok

TV Player

Ami a képernyőn van, itt van.

Tudj meg mindent a legfrissebb sorozatokról. Nálunk mindent megtalálsz, ami fontos, és a képernyőre kerül. Ha már nagyon vártad, ha nem tudod, hogy érdemes-e belekezdened, ha tévéznél, de nem tudod, mit nézz akkor olvasd a TV Playert!

Kimenő

A Player és a Funzine heti programajánlója

Kimenő: a heti programdózisod – 2014. április 7–13.

Péterfy Bori, Shakespeare, Mads Mikkelsen és vér (utóbbi kettő között nincs összefüggés). Heti programajánló.

Kimenő: a heti programdózisod – 2014. április 7–13.

Falni Budapest

Kulináris utazás a város legcoolabb és legújabb kajás helyeire. Vannak helyek, amik soha nem kapnak Michelin-csillagot, de nem lehet kihagyni őket. A főváros meg nem énekelt hősei a Player szerint.

A hét járműhirdetése

Ajánlott vagy elrettentő, de mindenképpen figyelemreméltó.

A világ sokmilliónyi apróhirdetése közül kiválasztjuk a legkülönlegesebbeket. Tákolmányok és tuti vételek, ajánlott vagy elrettentő leírások, képek mindenféle autóról, motorról, csettegőről, helikopterről, uszályról…

Az autórajongók legrosszabb rémálma: íme a Ferrari SUV

A sufnituning általában csak megmosolyogtató, de ez konkrétan a frászt hozta ránk: az Ebayen egy olyan Porsche Cayenne-t árulnak, ami Ferrari.

Az autórajongók legrosszabb rémálma: íme a Ferrari SUV

Sportkreatív

Sportos promók, reklámok, vicces, megható és ötletes videók

Hétről hétre jönnek elő és dőlnek ránk a hihetetlenül ötletes, zseniálisan összetákolt promós videók, vicces, megható vagy egyszerűen csak megdöbbentően profi reklámok, lélegzetelállító sportág- és sportteljesítmény-bemutatók. A legjobbakat a Sportkreatív sorozatban megnézheted.