A hétköznapi magyar hős, aki 60 kilót fogyott, kipattintotta magát, majd becsajozott

Általában mosolygunk a neten, főleg a Facebookon felbukkanó hirdetésekben látható before-after fotókon, annyira kilóg a lóláb. Őrfalvy Gusztáv viszont a before-after fotók magyarországi helytartója lehetne ezekkel a képekkel, pláne, hogy még valódiak is. Egy inspiráló történet következik, ahol a főhős nemcsak egy új testre, de egy teljesen új életre és barátnőre is lelt.

Guszti hivatásos sportolói pályafutásával kapcsolatos reményei 13 évesen egy csapásra elillantak. Utánpótlás-focistaként egy meccsen darabokra tört a térde, az orvos meg azt mondta neki, egy életre felejtse el a sportot és örüljön, hogy egyáltalán tud még járni.

A kis srác erre érthető módon úgy reagált, hogy befordult. Kerülte a volt csapattársakat, egyáltalán nem mozgott és természetesen a kajálásba menekült. Klasszikus alapsztori, ezt évekig lelkesen csinálta is, szisztematikus munkával egy szép kólásüveg testet épített fel.

És ebből mi lett? Ezután a túlsúly miatt fordult be, naná. De ez ellen legalább elkezdett küzdeni a maga abszolút laikus módján: napi egyszer evett, egy szelet pizzát. Ettől persze valamennyit fogyott, azonban a hirtelen súlyvesztéstől megereszkedett a bőre. Erősen vitaminhiányos, legyengült szervezettel ment le az edzőterembe.

A mese itt úgy folytatódott, ahogy illik: találkozott egy személyi edzővel, Schönekker "Söni" Lászlóval , aki rádumálta, hogy próbáljanak ki egy edzést együtt, engedje, hogy segítsen profi módon fogyni.

A közös munka pedig immáron két éve tart, az eredmény pedig: Guszti 150 kg-ról 90 kg-ra fogyott, és rettenetesen ki lett pattintva, tök új ember lett belőle.

Nézzük a munka lépéseit:

  • Első fázisa a vázizomzat-építés volt, a helytelen táplálkozásnak köszönhetően ez ugyanis teljesen elfogyott.
  • Napi ötszöri fitneszes étkezés. Alanyunk egyszerűen nem akarta elhinni, hogy tele gyomorral is lehet fogyni.
  • A helyes étkezést étrend-kiegészítőkkel tökéletesítették: pótolták a vitaminokat, ásványi anyagokat, elkezdték az aminosavak, a fehérje és az l-karnitin bevitelét.
  • Az edzést kardió mozgásokkal és saját testsúlyos alapgyakorlatokkal kezdték.
  • Kezdetben rendkívül óvatosan terhelték a sérült térdet.
  • A fizikai aktivitást fokozatosan növelték, mígnem elérték a heti 3 súlyzós és 2 kardió edzést.
  • Azt is meg kellett tanulnia Gusztinak, hogy ne kilókban gondolkodjon, hanem egy esztétikus fizikum elérését tűzze ki célul.

Mára ez az egész életmódként rögzült, ahol a kemény munkával felépített és kidolgozott izomzat tökéletesítése zajlik. Ez jelenleg heti 5 súlyzós edzést jelent, amit egy táplálék-kiegészítő csomaggal tettek és tesznek még hatékonyabbá, melyben fehérjepor, multivitamin, fogyasztó kapszula és komplex zsírsav volt.

Gusztávunk sokkal magabiztosabb, nyitottabb lett, óriásit nőtt az önbizalma, aminek köszönhetően dögös barátnőt is talált. Sőt, most már egy fitneszversenyen is megméretteti magát, fitneszmodell kategóriában.

Egy játékot is meghirdetett a BioTechUSA, ahol a nyertes egy 3 hónapos átalakító programon vesz majd részt, ahol Schönekker László biztosítja a táplálkozási tanácsadást és a személyi edzést, a cég pedig a táplálék-kiegészítőket. Itt tudsz jelentkezni!

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.