A 22 éves lett srác, akit imád New York

Kristaps Porzingis eddig nagyon komoly szezont fut az NBA-ben.

A New York Knicks az NBA egyik legnagyobb múltú csapata, de az elmúlt években pocsékul teljesít a franchise. Carmelo Anthony nem hozta, amit tőle vártak, most viszont úgy tűnik, van amiért akiért meccsre járniuk a Knicks-fanoknak.

Porzingis két éve került az NBA-be, 2015-ben a negyedik helyen draftolta a New York, bár akkor a szurkolók egy része nagyon nem értette, miért – a számukra ismeretlen – lett srácot választották. (Nem ez az egyetlen hasonló videó, ahol a szurkolók finoman szólva sem voltak elégedettek.)

A 221 centis Porzingis aztán már az első szezonjában bizonyított, és az első két éve egész ígéretes volt. A nyáron Anthonyt elengedte a NYK, ami azt jelenti, hogy a lett srác lett (bocsi) a csapat első számú vezére, és eddig úgy tűnik, hogy ennél jobb nem történhetett volna a New Yorkkal.

Porzingist most választották a hét játékosának Keleten, eddig 30 pontot és 7.5 lepattanót átlagol. Az éjjel a Charlotte ellen például egymás után három blokkot is kiosztott:

A legvégén pedig az ő kosarával nyert a Knicks, összességében ismét remekelt:

A New York a legutóbbi hét meccséből hatot megnyert, 6–4 a mérlege, és úgy tűnik, hogy idén legalább a rájátszásért fognak küzdeni, ami az elmúlt évek kilátástalanságát ismerve már komoly előrelépés. Na, meg van egy Porzingis a csapatban, aki már most kivételes játékos, és ha a fejlődése nem áll meg, akkor a liga egyik legjobbja lehet hamarosan. Akárcsak egy másik európai srác:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon