A Barcelona máris spórolt 10 millió eurót Dembélén

105 plusz nagyjából 40 millió euró bónuszért szerződtette a Barcelona a francia támadót, aki viszont két meccs után lesérült.

Ousmane Dembélé a Getafe elleni bajnokin kezdőként kapott lehetőséget, de már a meccs elején lesérült, le kellett cserélni. (Mindezt azért történt, mert Dembélé nem jelezte a bemelegítésnél, hogy fáj a combja, sőt hetek óta fáj.)

„Egy olyan játékosról beszélünk, akinek még soha nem volt izomsérülése, így nem volt tapasztalata abban, hogy felismerje az apró jeleket. Egy tapasztalt játékos nem csinálta volna meg ezt a mozdulatot, amit Dembélé” – mondta Valverde.

Később kiderült, hogy a 20 éves srác minimum 3 és fél hónapra kiesett, mire teljesen felépül, addigra nem lesz meg az meccsmennyiség, amire 10 millió eurós bónusz járna a Dortmundnak.

Az AS ugyanis azt írja, hogy Dembélé szerződésében benne van, hogy ha legalább 50 mérkőzést lejátszik idén a katalánoknál, a Barcelonának további 10 millió eurót kell átutalnia a Borussiának. Mivel 2017-ben már aligha fog játszani, szinte biztosan nem lesz meg az ötven. (Egy másik 10-es arra járnak, ha a következő négy évben nyer BL-t a Barcelona.)

Dembélé azóta már Finnországban van, ahol a Barcelona egyik orvosa, Dr. Sakari Orava a héten megműti. Utána derül ki pontosan, mennyire volt súlyos a sérülés.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon