A Fradi Lyonból kaphat játékosokat

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója ismét a Digi Sport Reggeli Start című műsorában járt, és beszélt a Lyonról, ahonnan összeszedheti a "lepattanókat", csatárokról, költségvetésekről.

"Bízunk benne, hogy a Lyonnal folytatott együttműködésünket tudjuk majd kamatoztatni, a legjobb játékosait nem fogják nekünk adni, miért adnák, az elképzelhető, hogy olyan játékosok, akik náluk nem férnek be, az a Ferencvároshoz kerül."

Kimondott célja Fradinak, hogy szeretnének az európai kupákban a csoportkörbe jutni, vagyis vagy a BL-ben vagy az Európa-ligában. Viszont a klubok költségvetését látva, nem jó érzés fogja el Oroszt: "A Basel például 90 millió euróból gazdálkodik, a Bruges 51-ből, de a Rapid Wiennek is 23 millió euró áll rendelkezésre, míg a mi éves költségvetésünk 9 millió euró."

Böde Daniról is kérdezték, aki nagyon hiányzik, de egyre jobban van, így hamarosan pályára léphet. Viszont mindenképpen kell majd olyan támadót találniuk, aki hasonló esetekben pótolni tudja őt, az mindegy, hogy hazai vagy külföldi játékos, az a lényeg, hogy gólerős legyen. Nyáron tovább kell erősítenünk a keretet.

A télen igazolt német Florian Trinks is szóba került, Orosz szerint egy jó kvalitású játékos, aki 16 éves korától 20 éves koráig rendszeresen szerepelt a német utánpótlás-válogatottakban. "Később voltak nehezebb időszakai, de ha kondicionálisan utoléri magát, nagy hasznunkra lehet."

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.