A Fradi Lyonból kaphat játékosokat

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója ismét a Digi Sport Reggeli Start című műsorában járt, és beszélt a Lyonról, ahonnan összeszedheti a "lepattanókat", csatárokról, költségvetésekről.

"Bízunk benne, hogy a Lyonnal folytatott együttműködésünket tudjuk majd kamatoztatni, a legjobb játékosait nem fogják nekünk adni, miért adnák, az elképzelhető, hogy olyan játékosok, akik náluk nem férnek be, az a Ferencvároshoz kerül."

Kimondott célja Fradinak, hogy szeretnének az európai kupákban a csoportkörbe jutni, vagyis vagy a BL-ben vagy az Európa-ligában. Viszont a klubok költségvetését látva, nem jó érzés fogja el Oroszt: "A Basel például 90 millió euróból gazdálkodik, a Bruges 51-ből, de a Rapid Wiennek is 23 millió euró áll rendelkezésre, míg a mi éves költségvetésünk 9 millió euró."

Böde Daniról is kérdezték, aki nagyon hiányzik, de egyre jobban van, így hamarosan pályára léphet. Viszont mindenképpen kell majd olyan támadót találniuk, aki hasonló esetekben pótolni tudja őt, az mindegy, hogy hazai vagy külföldi játékos, az a lényeg, hogy gólerős legyen. Nyáron tovább kell erősítenünk a keretet.

A télen igazolt német Florian Trinks is szóba került, Orosz szerint egy jó kvalitású játékos, aki 16 éves korától 20 éves koráig rendszeresen szerepelt a német utánpótlás-válogatottakban. "Később voltak nehezebb időszakai, de ha kondicionálisan utoléri magát, nagy hasznunkra lehet."

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.