Szeretjük Jakabos Zsuzsit, pláne letolt és átlátszó dresszekben

A harmadik hétre is tartogattunk némi izgalmat, sőt, a negyedikre is fogunk. Zsuzsi munkaruhában is  dögös, főleg, hogy nem szégyellős, letolja bátran kisportolt testéről. Meg át is látszik olykor.

Zsuzsi a közösségi médiában erős, ügyesen felépítette magát, Instagramon nagyon sok fasza képet tesz ki magáról, van is több mint 24 ezer követője, a Facebookon pedig közel 112 ezer lájkolója van. Nyilván van saját honlapja is, ott meg mindent megtalálsz a világ legszebb olimpikonjáról.

Ezt azért nézzük meg közelebbről is:

(Fotó: Europress/AFP)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.