A Juventus Manchesterben verte a Unitedet

A Juventus ellen sem tudott gólt lőni a Manchester United, viszont most kapott egyet. A BL-ben is bajban lehetnek Mourinhóék.

Cristiano Ronaldo tehát győzelemmel tért vissza Manchesterbe. Oda, ahol valaki lett, és ahol most nem különösebben örültek már neki. Igaz, 2013-ban már járt az Old Traffordon ellenfélként (gólt is rúgott, nyertek is), és már amúgy is majdnem tíz éve eljött Manchesterből.

Ezen kívül nyilván még plusz pikantériát adott a meccsnek, hogy korábbi mestere, José Mourinho ellen játszott és nyert, bár legalább nem az ő góljával. Viszont CR beadása után került Dybala elé a labda, ami eldöntötte a három pontot.

A Valencia után a Juventusnak sem tudott otthon gólt lőni a Manchester United, így már öt pont a hátránya a csoportban, de még ennél is furcsább volt látni, hogy mennyire szenved a pályán világ legértékesebb futballbrandje. A Juve más szint volt, és nemcsak azért, mert több mint kétszer annyiszor lőttek kapura, vagy hogy 60%-ban náluk volt a labda, hanem egyszerűen minden pillanatban érezni lehetett, hogy sokkal jobb csapat.

null

null

Manchester United–Juventus 0–1

(Fotó: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon