35 évesen nagyobb gólt rúgott az El-ben, mint Ronaldo a BL-ben

Aritz Aduriz túl van már a krisztusi koron, de még mindig tisztességgel végzi a csatárok dolgát, gólt lő. Most harmincról vállalta el kapásból, és milyen jól tette.

Aduriznak az legnagyobb a baja, hogy spanyolnak született, így csak egyszeres válogatottnak mondhatja magát, ugyanis arrafelé elég nagy a merítés. Mindegy is. Szóval emberünk borzasztóan nagy gólt lőtt a Marseille-nek, ami azt is jelentette, hogy az Athletic Bilbao idegenben került 1–0-s előnybe az Európa-ligában:

Ronaldo így talált a kapuba a Roma–Real Madridon (0–2) a BL szerdai játéknapján, azért ez sem volt csúnya:

Nézel focit? Csak szólunk, hogy fogadhatsz is.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.