Nem bírta cérnával az Arsenal-drukker, meccs közben összetörte a tévét

Kelly Sothertonról két dolgot mindenképp érdemes tudni: egyrészt olimpiai bronzérmes atléta, másrészt nem igazán tolerálja, ha kedvenc csapata kikap. Főleg, ha kihagy egy rakás helyzetet, aztán a végén még egy tizenegyest is összehoz. Tegnap viszont ez összejött, Kelly pedig úgy vezette le a feszültséget, hogy közben összetörte a tévéjét.

A BL-nyolcaddöntő tegnapi meccsén az Arsenal egész jól tartotta magát a Barcelona ellen. A hajrában viszont jött Messi, lőtt kettőt, és ezzel minden bizonnyal el is döntötte a párharcot.

A meccs összefoglalója:

Kelly Sotherton Twitteren végig nagyon aktívan kommentálta a meccset. Az első Messi-gólt még tűrte, de aztán beállt Flamini, és 47 másodperccel később miatta kapott egy tizenegyest a Barcelona – ez pedig Kellyből kihozta az állatot, és a távirányítót lazán beleállította a tévéjébe.

https://twitter.com/jamiefox1/status/702243582325956608/photo/1

Ez egyrészt abszolút érthető reakció, mert ha a megvalósításig nem is jutottunk el, de biztos, hogy sokunk fejében megfordult már hasonló ötlet. Másrészt Sothertont nagyon, de nagyon szimpatikussá teszi. Mert ki nem akarna egy olyan barátnőt, aki így tud szurkolni? Flaminitől meg az a minimum, hogy gyorsan meglepi őt egy új tévével.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.