Nem bírta cérnával az Arsenal-drukker, meccs közben összetörte a tévét

Kelly Sothertonról két dolgot mindenképp érdemes tudni: egyrészt olimpiai bronzérmes atléta, másrészt nem igazán tolerálja, ha kedvenc csapata kikap. Főleg, ha kihagy egy rakás helyzetet, aztán a végén még egy tizenegyest is összehoz. Tegnap viszont ez összejött, Kelly pedig úgy vezette le a feszültséget, hogy közben összetörte a tévéjét.

A BL-nyolcaddöntő tegnapi meccsén az Arsenal egész jól tartotta magát a Barcelona ellen. A hajrában viszont jött Messi, lőtt kettőt, és ezzel minden bizonnyal el is döntötte a párharcot.

A meccs összefoglalója:

Kelly Sotherton Twitteren végig nagyon aktívan kommentálta a meccset. Az első Messi-gólt még tűrte, de aztán beállt Flamini, és 47 másodperccel később miatta kapott egy tizenegyest a Barcelona – ez pedig Kellyből kihozta az állatot, és a távirányítót lazán beleállította a tévéjébe.

https://twitter.com/jamiefox1/status/702243582325956608/photo/1

Ez egyrészt abszolút érthető reakció, mert ha a megvalósításig nem is jutottunk el, de biztos, hogy sokunk fejében megfordult már hasonló ötlet. Másrészt Sothertont nagyon, de nagyon szimpatikussá teszi. Mert ki nem akarna egy olyan barátnőt, aki így tud szurkolni? Flaminitől meg az a minimum, hogy gyorsan meglepi őt egy új tévével.

Semmiképp sem szeretnénk általánosítani, hogy egy szép nő nem lehet okos, mert akad számtalan ellenpélda, de az igen ritka, hogy ennyire, és hogy sakkozzon. Szóval Alexandra Botezben egyesül a szépség és a tudás. Két éve már mutattuk, de arra jutottunk, hogy ideje felidézni a nevét és a fotókat.

Alexandra, mint a legtöbb zseniális sakkozó, már egészen fiatalon kitűnt tehetségével, 2010-ben, 15 évesen U16-os női bajnok lett Kanadában, egy év múlva, tehát tizenhat évesen, pedig egy százezer dolláros ösztöndíjat kapott a Texasi Egyetemre. 2013-ban szerezte meg a FIDE mesteri címet, miközben az U18-as bajnokságot is megnyerte holtversenyben, 2012-ben pedig a sakkolimpián is debütált.

Ritkán osztják ilyen bőkezűen az észt és a bájt egy személyre, még ritkább, ha valaki ezt jóra használja, tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy ő a sakkozás Krammer Anettje.

És bizony erre a világ nagy kommentelői is rácsodálkoztak, és olyan kínos sztereotípiákra világítottak rá, amivel mi nem is szeretnénk azonosulni: "Úristen, ez majdnem olyan, mintha a szép emberek is lehetnének okosak!"

Zokogunk és vigyorgunk. És rohanunk ugrókötelet és fekete legginst vásárolni, no meg rettenetes kosarascipőt.

Mert bár nem akarunk úgy kinézni, mint Doutzen Kroes (és edzője), de ott akarunk lenni mellette, bármit is csináljon, bárhogy. A Victoria's Secret szupermodellje workout-oktatófilmet csinált négy éve egy szakedzővel, és most megmutatjuk újra. Mert kell több motiváció, hogy elkezdj edzeni?

A Victoria's Secret Sport kedvéért az akkor 29 éves holland modell, Doutzen összeállt Michael Olajide workout edzővel, és elkészült a The Sexiest Workout Ever című videó. A címe minden elmond, nemigen tévednek.

Hogy ki az azóta 31 éves, tökéletes alakú modell, Doutzen? Mutatjuk még kevesebb ruhában. (Van férje.)