Nem bírta cérnával az Arsenal-drukker, meccs közben összetörte a tévét

Kelly Sothertonról két dolgot mindenképp érdemes tudni: egyrészt olimpiai bronzérmes atléta, másrészt nem igazán tolerálja, ha kedvenc csapata kikap. Főleg, ha kihagy egy rakás helyzetet, aztán a végén még egy tizenegyest is összehoz. Tegnap viszont ez összejött, Kelly pedig úgy vezette le a feszültséget, hogy közben összetörte a tévéjét.

A BL-nyolcaddöntő tegnapi meccsén az Arsenal egész jól tartotta magát a Barcelona ellen. A hajrában viszont jött Messi, lőtt kettőt, és ezzel minden bizonnyal el is döntötte a párharcot.

A meccs összefoglalója:

Kelly Sotherton Twitteren végig nagyon aktívan kommentálta a meccset. Az első Messi-gólt még tűrte, de aztán beállt Flamini, és 47 másodperccel később miatta kapott egy tizenegyest a Barcelona – ez pedig Kellyből kihozta az állatot, és a távirányítót lazán beleállította a tévéjébe.

https://twitter.com/jamiefox1/status/702243582325956608/photo/1

Ez egyrészt abszolút érthető reakció, mert ha a megvalósításig nem is jutottunk el, de biztos, hogy sokunk fejében megfordult már hasonló ötlet. Másrészt Sothertont nagyon, de nagyon szimpatikussá teszi. Mert ki nem akarna egy olyan barátnőt, aki így tud szurkolni? Flaminitől meg az a minimum, hogy gyorsan meglepi őt egy új tévével.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon