Nem bírta cérnával az Arsenal-drukker, meccs közben összetörte a tévét

Kelly Sothertonról két dolgot mindenképp érdemes tudni: egyrészt olimpiai bronzérmes atléta, másrészt nem igazán tolerálja, ha kedvenc csapata kikap. Főleg, ha kihagy egy rakás helyzetet, aztán a végén még egy tizenegyest is összehoz. Tegnap viszont ez összejött, Kelly pedig úgy vezette le a feszültséget, hogy közben összetörte a tévéjét.

A BL-nyolcaddöntő tegnapi meccsén az Arsenal egész jól tartotta magát a Barcelona ellen. A hajrában viszont jött Messi, lőtt kettőt, és ezzel minden bizonnyal el is döntötte a párharcot.

A meccs összefoglalója:

Kelly Sotherton Twitteren végig nagyon aktívan kommentálta a meccset. Az első Messi-gólt még tűrte, de aztán beállt Flamini, és 47 másodperccel később miatta kapott egy tizenegyest a Barcelona – ez pedig Kellyből kihozta az állatot, és a távirányítót lazán beleállította a tévéjébe.

https://twitter.com/jamiefox1/status/702243582325956608/photo/1

Ez egyrészt abszolút érthető reakció, mert ha a megvalósításig nem is jutottunk el, de biztos, hogy sokunk fejében megfordult már hasonló ötlet. Másrészt Sothertont nagyon, de nagyon szimpatikussá teszi. Mert ki nem akarna egy olyan barátnőt, aki így tud szurkolni? Flaminitől meg az a minimum, hogy gyorsan meglepi őt egy új tévével.

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.