Baromi fura volt látni Federer és Nadal párosát

A Laver-kupában minden idők két legeredményesebb teniszezője párosban játszott együtt, és ezt azért még szoknia kell a szemünknek.

Federernek és Nadalnak köszönhető a tenisz történetének legkomolyabb rivalizálása, összesen 37-szer játszottak egymás ellen, rengeteg felejthetetlen meccsük volt. A pályán kívül viszont normális a kapcsolatuk, tisztelik egymást, most pedig a Laver-kupában vállalták a közös meccset is.

Laver-kupa

Team Europe és Team World mérkőzik meg az először Prágában megrendezett férfi tenisztornán, amelyet az ausztrálok legendájáról, Rod Laverről neveztek el. Az európaiak csapatkapitánya Björn Borg, az amerikaiaké John McEnroe. Az utolsó játéknap előtt a Team Europe vezet 9–3-ra.

Amit, ha szorosan is, de megnyertek a Sock–Querrey kettős ellen. A Fedal az első szettet hozta, majd a másodikat simán bukta. Ezután egy tíz pontig tartó rövidítés következett, amit 10–5-re nyerte Federer és Nadal. Az látszott, hogy nem összeszokott duóról van szó, de azért így is volt néhány zseniális labdamenetük. Na, meg történelmi volt őket ugyanazon az oldalon látni.

  • A meccs összefoglalója:

 

Nem megszokott látvány, pacsiztak egy megnyert pont után

(Fotók: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon