Nem fogod elhinni, hány embert küldtek le a Boca-River barátságos meccsen

A két Buenos Aires-i csapat továbbra sem kedveli egymást.

A Boca Juniors-River Plate rivalizálás olyasmi, ami mellett a Real-Barca kellemes tűzoltómajálisnak számít, így nem meglepő, hogy a január 24-i szuperklasszikuson öt kiállítás történt. Az viszont nehezen érthető, hogyan sikerült ezt egy tulajdonképpen jelentéktelen, tét nélküli meccsen összehozni. A videót nézve kiderül, hogy elképesztően durva becsúszások és egyéb finomságok történtek, kész csoda, hogy nem tört el pár láb.

A 78. percben a Boca már csak nyolc emberrel volt a pályán, amikor két River játékost, Leonardo Pisculichit és Jonathan Maldanát is kiállította a bíró, utóbbit azért, mert lefejelte Carloz Tevezt.

Öt kiállítás… Nincs itt semmi látnivaló, csak egy szimpla Boca-River.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.