Bogdán Ádámon csúfolódik Anglia

Bogdán Ádám potyagólt kapott, a sajtó kikezdte és még a szurkolók céltáblájává is vált.

Hatalmasat égett a Liverpool az FA-kupában, az Exeterrel, egy negyedosztályú csapattal csak 2–2-es döntetlent volt képes összefocizni. A Pool védelme kevésbé volt magabiztos – igaz, egy teljesen felforgatott és újoncokkal teletűzdelt csapat lépett pályára – kilenc perc után már vezetett az Exeter, majd még az első félidő végén Bogdán csúnya potyagólt kapott szögletből, amire még Klopp is azt mondta, eléggé látványos gólt volt, és valóságos csoda, hogy bement.

Igaz, a végén csak sikerült döntetlenre menteni a meccset, na de ez inkább gáz, mint bravúr. Az eredmény azt jelenti, hogy a második meccsen dől el a továbbjutás.

Bogdánnak összesen két lövést kellett védenie, nem jött össze neki (ez sajnos nem először fordult vele elő az idényben), a sajtó szerint pedig a Liverpoolnak ideje lenne új kapus(ok) után nézni, mivel Mignolet formán kívül teljesít, Bogdán meg hát nem üti meg a Pool szintjét.

A magyar kapus pedig a szurkolók céltáblájává vált, van, aki azt kéri, hogy adják el most azonnal, amíg le nem zárul az átigazolási időszak, és hát az ilyenkor szokásos mémek sem maradhatnak el, amikből illendőségből csak kettőt mutatunk meg az angol Trollfociról.

Bogdáné az Aranylabda: Troll Football on Twitter
És a reakció, amikor meglátják Bogdánt: Troll Football on Twitter

Ma is lesznek FA-kupa-meccsek. Érdekel? Fogadsz is?

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.