Bogdán Ádámon csúfolódik Anglia

Bogdán Ádám potyagólt kapott, a sajtó kikezdte és még a szurkolók céltáblájává is vált.

Hatalmasat égett a Liverpool az FA-kupában, az Exeterrel, egy negyedosztályú csapattal csak 2–2-es döntetlent volt képes összefocizni. A Pool védelme kevésbé volt magabiztos – igaz, egy teljesen felforgatott és újoncokkal teletűzdelt csapat lépett pályára – kilenc perc után már vezetett az Exeter, majd még az első félidő végén Bogdán csúnya potyagólt kapott szögletből, amire még Klopp is azt mondta, eléggé látványos gólt volt, és valóságos csoda, hogy bement.

Igaz, a végén csak sikerült döntetlenre menteni a meccset, na de ez inkább gáz, mint bravúr. Az eredmény azt jelenti, hogy a második meccsen dől el a továbbjutás.

Bogdánnak összesen két lövést kellett védenie, nem jött össze neki (ez sajnos nem először fordult vele elő az idényben), a sajtó szerint pedig a Liverpoolnak ideje lenne új kapus(ok) után nézni, mivel Mignolet formán kívül teljesít, Bogdán meg hát nem üti meg a Pool szintjét.

A magyar kapus pedig a szurkolók céltáblájává vált, van, aki azt kéri, hogy adják el most azonnal, amíg le nem zárul az átigazolási időszak, és hát az ilyenkor szokásos mémek sem maradhatnak el, amikből illendőségből csak kettőt mutatunk meg az angol Trollfociról.

Bogdáné az Aranylabda: Troll Football on Twitter
És a reakció, amikor meglátják Bogdánt: Troll Football on Twitter

Ma is lesznek FA-kupa-meccsek. Érdekel? Fogadsz is?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.