Cé Ronaldo ezen a hétvégén is lerúgott valakit. Most sem kapott lapot

Bár nem is az az aggasztó, hogy nem kapott sárgát, vagy urambocsá pirosat, mert előfordul, hogy nem veszi észre a játékvezető, hanem hogy a portugál most már minden héten ezt csinálja. Mi a baj? Mitől ilyen frusztrált?

"Ez elég csúnya volt, ha ezt a rúgást látja a spori, nem ússza meg Ronaldo! Én is szabálytalankodtam, nem vagyok szent, de itt a közelben sem volt a labda, ez már agresszió..." – sírta el bánatát a Betis védője, Francisco Molinero.

Az agresszió azért túlzás, Ronaldo sosem arról volt híres, hogy alattomosan aprítja az ellenfeleket, de az most már nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben a fejében. Merthogy a múlt héten is arról kellett írnunk, hogy utánarúgott egy védőnek; 5–0-nál. Akkor se kapott lapot, most sem. De most legalább volt akut oka rá (nyilván ilyenre sosem lehet ok vagy magyarázat), hiszen a pocsék Betist nem tudták megverni, így folyamatosan nő a hátrányuk a Barcelonával szemben.

De úgy általában lehet gond vele. Pedig már Benítezt is elküldték, akit ki nem állhatott CR, azt mondta, Zidane-nal minden oké. Csakhogy nem megy neki egy ideje, az Aranylabda is Messié lett, a gólokat pedig elég hektikusan lövi, akkor is a gyengék ellen. Frusztrált.

De azért egy sárgát most már kaphatna. Vagy le is higgadhatna.

Azért inkább a gólokért érdemes nézni a spanyol bajnokságot. Te nézed? Fogadsz is?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon