Cé Ronaldo ezen a hétvégén is lerúgott valakit. Most sem kapott lapot

Bár nem is az az aggasztó, hogy nem kapott sárgát, vagy urambocsá pirosat, mert előfordul, hogy nem veszi észre a játékvezető, hanem hogy a portugál most már minden héten ezt csinálja. Mi a baj? Mitől ilyen frusztrált?

"Ez elég csúnya volt, ha ezt a rúgást látja a spori, nem ússza meg Ronaldo! Én is szabálytalankodtam, nem vagyok szent, de itt a közelben sem volt a labda, ez már agresszió..." – sírta el bánatát a Betis védője, Francisco Molinero.

Az agresszió azért túlzás, Ronaldo sosem arról volt híres, hogy alattomosan aprítja az ellenfeleket, de az most már nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben a fejében. Merthogy a múlt héten is arról kellett írnunk, hogy utánarúgott egy védőnek; 5–0-nál. Akkor se kapott lapot, most sem. De most legalább volt akut oka rá (nyilván ilyenre sosem lehet ok vagy magyarázat), hiszen a pocsék Betist nem tudták megverni, így folyamatosan nő a hátrányuk a Barcelonával szemben.

De úgy általában lehet gond vele. Pedig már Benítezt is elküldték, akit ki nem állhatott CR, azt mondta, Zidane-nal minden oké. Csakhogy nem megy neki egy ideje, az Aranylabda is Messié lett, a gólokat pedig elég hektikusan lövi, akkor is a gyengék ellen. Frusztrált.

De azért egy sárgát most már kaphatna. Vagy le is higgadhatna.

Azért inkább a gólokért érdemes nézni a spanyol bajnokságot. Te nézed? Fogadsz is?

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Player Autószalon