Cé Ronaldo ezen a hétvégén is lerúgott valakit. Most sem kapott lapot

Bár nem is az az aggasztó, hogy nem kapott sárgát, vagy urambocsá pirosat, mert előfordul, hogy nem veszi észre a játékvezető, hanem hogy a portugál most már minden héten ezt csinálja. Mi a baj? Mitől ilyen frusztrált?

"Ez elég csúnya volt, ha ezt a rúgást látja a spori, nem ússza meg Ronaldo! Én is szabálytalankodtam, nem vagyok szent, de itt a közelben sem volt a labda, ez már agresszió..." – sírta el bánatát a Betis védője, Francisco Molinero.

Az agresszió azért túlzás, Ronaldo sosem arról volt híres, hogy alattomosan aprítja az ellenfeleket, de az most már nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben a fejében. Merthogy a múlt héten is arról kellett írnunk, hogy utánarúgott egy védőnek; 5–0-nál. Akkor se kapott lapot, most sem. De most legalább volt akut oka rá (nyilván ilyenre sosem lehet ok vagy magyarázat), hiszen a pocsék Betist nem tudták megverni, így folyamatosan nő a hátrányuk a Barcelonával szemben.

De úgy általában lehet gond vele. Pedig már Benítezt is elküldték, akit ki nem állhatott CR, azt mondta, Zidane-nal minden oké. Csakhogy nem megy neki egy ideje, az Aranylabda is Messié lett, a gólokat pedig elég hektikusan lövi, akkor is a gyengék ellen. Frusztrált.

De azért egy sárgát most már kaphatna. Vagy le is higgadhatna.

Azért inkább a gólokért érdemes nézni a spanyol bajnokságot. Te nézed? Fogadsz is?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.