Ha eddig nem csípted Cé Ronaldót, nem a mostani nyilatkozata után fogod megkedvelni

A Real Madrid kiszállt a bajnoki versenyből, miután hazai pályán 1–0-ra kikapott az előtte álló Atlético Madridtól. Cé Ronaldo tudja, miért.

Aztán neveket is mondott, hogy végképp segítse a csapatkohéziót, javítsa a hangulatot:

Azt is mondta, hogy megvoltak a lehetőségeik, megérdemelték volna a győzelmet, de ilyen a foci.

"A sajtó minden évben azt mondja, szar se csinálok, de a számok és a statisztikák nem hazudnak. Ott vannak, meg lehet nézni."

Ronaldo 26 bajnokin 22 gólt szerzett és kilenc gólpasszt osztott ki. Az Atlético ellen egyiket sem.

Ezzel a Griezmann-góllal nyert az Atleti:

1. Barcelona 25 20 3 2 67–20 +47 63 pont
2. Atlético Madrid 26 18 4 4 36–11 +25 58
3. Real Madrid 26 16 6 4 71–25 +46 54

(Goal.com)

Semmiképp sem szeretnénk általánosítani, hogy egy szép nő nem lehet okos, mert akad számtalan ellenpélda, de az igen ritka, hogy ennyire, és hogy sakkozzon. Szóval Alexandra Botezben egyesül a szépség és a tudás. Két éve már mutattuk, de arra jutottunk, hogy ideje felidézni a nevét és a fotókat.

Alexandra, mint a legtöbb zseniális sakkozó, már egészen fiatalon kitűnt tehetségével, 2010-ben, 15 évesen U16-os női bajnok lett Kanadában, egy év múlva, tehát tizenhat évesen, pedig egy százezer dolláros ösztöndíjat kapott a Texasi Egyetemre. 2013-ban szerezte meg a FIDE mesteri címet, miközben az U18-as bajnokságot is megnyerte holtversenyben, 2012-ben pedig a sakkolimpián is debütált.

Ritkán osztják ilyen bőkezűen az észt és a bájt egy személyre, még ritkább, ha valaki ezt jóra használja, tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy ő a sakkozás Krammer Anettje.

És bizony erre a világ nagy kommentelői is rácsodálkoztak, és olyan kínos sztereotípiákra világítottak rá, amivel mi nem is szeretnénk azonosulni: "Úristen, ez majdnem olyan, mintha a szép emberek is lehetnének okosak!"

Zokogunk és vigyorgunk. És rohanunk ugrókötelet és fekete legginst vásárolni, no meg rettenetes kosarascipőt.

Mert bár nem akarunk úgy kinézni, mint Doutzen Kroes (és edzője), de ott akarunk lenni mellette, bármit is csináljon, bárhogy. A Victoria's Secret szupermodellje workout-oktatófilmet csinált négy éve egy szakedzővel, és most megmutatjuk újra. Mert kell több motiváció, hogy elkezdj edzeni?

A Victoria's Secret Sport kedvéért az akkor 29 éves holland modell, Doutzen összeállt Michael Olajide workout edzővel, és elkészült a The Sexiest Workout Ever című videó. A címe minden elmond, nemigen tévednek.

Hogy ki az azóta 31 éves, tökéletes alakú modell, Doutzen? Mutatjuk még kevesebb ruhában. (Van férje.)