Ha eddig nem csípted Cé Ronaldót, nem a mostani nyilatkozata után fogod megkedvelni

A Real Madrid kiszállt a bajnoki versenyből, miután hazai pályán 1–0-ra kikapott az előtte álló Atlético Madridtól. Cé Ronaldo tudja, miért.

Aztán neveket is mondott, hogy végképp segítse a csapatkohéziót, javítsa a hangulatot:

Azt is mondta, hogy megvoltak a lehetőségeik, megérdemelték volna a győzelmet, de ilyen a foci.

"A sajtó minden évben azt mondja, szar se csinálok, de a számok és a statisztikák nem hazudnak. Ott vannak, meg lehet nézni."

Ronaldo 26 bajnokin 22 gólt szerzett és kilenc gólpasszt osztott ki. Az Atlético ellen egyiket sem.

Ezzel a Griezmann-góllal nyert az Atleti:

1. Barcelona 25 20 3 2 67–20 +47 63 pont
2. Atlético Madrid 26 18 4 4 36–11 +25 58
3. Real Madrid 26 16 6 4 71–25 +46 54

(Goal.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.