Mégis megtörtént: Cristiano Ronaldo a Juventus játékosa lett!

Napok óta hömpölyög a hírfolyam, egyre nagyobb hullámokat ver, befolyásolta a tőzsdét, már lassan a mezeladási számokat is, de mindig az jött ki, hogy majd holnap.

Gianluca Di Marzio, az olasz átigazolási hírekben igen jártas újságíró ma is írt egy Twitter-bejegyzést, előrevetítette, hogy ma megszülethet a megállapodás Cristiano Ronaldo ügynöke, a Juventus és a Real Madrid között.

Ennek azért volt előzménye, mert egy ügybuzgó Juve-dolgozó jóval a tervezett idő előtt élesített egy videót a Weibóra (a Facebook kínai másolata), amelyen bemutatják a Juventus 7-es mezének eddigi leghíresebb birtokosait. Aztán gyorsan törölték is. Ezek azért általában már erős jelzések.

Most viszont már hivatalos, ízlelgessük:

Cristiano Ronaldo a Juventus játékosa lett.

Real Madrid C.F. on Twitter

Comunicado Oficial: Cristiano Ronaldo. 👉 https://t.co/nJiousygtF #RealMadrid

Nagyjából 107 millió fontot fizet érte a Juve, arról meg már írtunk, hogy annyit fog keresni, mint a fél keret együtt, de ha BL-t nyernek, akkor egy bérfeszültség is belefér.

Márpedig, ha BL, akkor Ronaldo: ő az egyetlen, aki két csapattal is megnyert mindent, a Manchester United után a Real Madriddal is, most épp három Bajnokok Ligája-győzelem után lépett le a spanyol fővárosból. Ronaldo 16 trófeát nyert Madridban, ebből négy BL, 451 gólt szerzett 438 meccs alatt Madridban, őrület.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon