Cristiano Ronaldo kezdi elveszíteni a kapcsolatot a valósággal

Korábban sem ő volt a megtestesült józanság és humor, de az újabb Aranylabda óta egy alternatív valóságbuborékba csücsült be.

Kezdődött azzal, hogy kijelentette, ő a valaha élt legjobb labdarúgó a Földön, ami még akkor is furcsa és visszatetsző, ha igaz lenne, pláne így. Most meg a felbecsülhetetlen értékű FIFA klubvilágbajnokság megnyerése után, és 23-án esedékes madridi el Clásico előtt érezte úgy, hogy meg kell szólalnia egy fontos ügyben:

Ronaldo tehát úgy érzi, ér annyit az al-Dzsazira és a Grémio egygólos legyőzése, hogy a Barcelona sorfallal és tapssal köszöntse őket, ahogy a spanyol bajnokot vagy a BL-győztest szokás. Már a nyáron az európai szuperkupa megnyerése után is bepróbálkoztak egy ilyen igénnyel a spanyol szuperkupa döntőjére, de akkor nem jött össze. Meglepődnénk, ha most látnánk ilyen produkciót.

CR-ben egy Maradona veszett el, vagy pedig csak viccel, ami ugye tőle eddig igen távol állt, plusz lássuk be, nem egy Ibra, aki tényleg egy szórakoztató troll, egy óriási egyéniség, akitől el is várunk ilyen blődségeket.

(Fotó: AFP)

Cé Ronaldo: Csak hat általánosom van, nem sokat értek az egészből

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon