Cristiano Ronaldo megerőszakolt egy amerikai nőt?

A Der Spiegel elég súlyos váddal támadta be Cé Ronaldót, azt írják, a négyszeres aranylabdás 2009-ben megerőszakolt egy amerikai nőt Las Vegasban.

A német lap azt írja, a csúfos eset 2009. június 13-án történhetett Las Vegasban, ahova a nő testvérével és unokatestvérével ment nyaralni, és aznap este ismerkedett meg a focistával – flört, hotelszoba.

A sértett másnap ugyan a rendőrségéhez fordult, ám nevet akkor nem mondott, csak egy közéleti személyről, egy sportolóról beszélt.

Állítólag a nő és CR bő fél évvel később megegyeztek, úgy tudják, kilenc ügyvéd jelenlétében. A nő aláírta, hogy ejti a vádakat, sőt, elmondja azt is, hogy kiknek mesélt az esetről, és megígérte, hogy minden elektronikus vagy papír alapú bizonyítékot eltüntet. Az egyezség arra is kitér, hogy ha szeretné, levelet írhat Ronaldónak.

És itt csúszott meg a sztori, mert ez meg is történt, a levél viszont valahogy a Der Spiegelnél kötött ki.

Emlékezett egy fehér rózsafüzérre, amely a futballista nyakában lógott, melyről egyébként képi bizonyítékok is vannak.

"Mögém ugrottál hátulról, miközben a nyakadban lógott a fehér rózsafüzér" – majd két kérdéssel folytatta a levelet.

A peren kívüli egyezségben nem esik szó a Palms Place Hotel hálószobájában történtekről, az viszont benne van, hogy

Amennyiben nem tartja be az egyezségben foglaltakat, akkor a pénzt vissza kell adnia.

A cikk megjelenése után Ronaldo müncheni ügyvédje megkereste a Der Spiegelt, és természetesen tagadta a vádakat, sőt pert helyezett kilátásba.

Cé ügynöke, Jorge Mendes is írt egy közleményt:

"Az írás nem más, mint egy újságírói kitaláció. Az állítólagos áldozat nem hajlandó megjelenni, hogy megerősítse a vádakat, az lapban közölt elbeszélések és dokumentumok aláíratlanok, a felek nem azonosíthatóak. Az ügyvédek közötti e-mail-váltások nem érintik Ronaldót, a nő által megírt állítólagos levél pedig soha nem érkezett meg a labdarúgóhoz."

A nyilatkozat arra is kitért, hogy a Spiegel által közölt vádak hamisak, és Cristiano Ronaldo mindent megtesz, hogy bebizonyítsa igazát.

Kemény menet lesz, az ilyen vádakat roppant nehéz lemosni, így ha az egész csak kitaláció és rágalom, lejáratás a célja, az gyomorforgató.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon