Elbőgte magát a magyar futballista, mert szurkolók voltak a lelátón

A megható jelenet az NB III-ból érkezett, Csepelről, ahova több mint tízezren mentek ki.

És ezt nem tudta feldolgozni Szemán Lajos, a Csepel focistája, aki a meccs végén elsírta magát, amikor a hangulatról kérdezték.

És hogy mit keresett annyi drukker Csepelen? A Fradi játszott. Az FTC-tábor pedig úgy tiltakozott, hogy kiment a meccsre drukkolni. Tudod, ők a Groupama Arénát bojkottáló rajongók, akik a vénaszkenner miatt nem mennek ki az első csapat meccseire, de a harmadosztályú gárdát megnézhetik kártya és szkennelés nélkül.

Megtették, rengetegen, ami el is törte Szemánnál a mécsest, hiszen a foci mégiscsak a nézőkért van, ő meg ilyet még nem élt meg. A Csepel játékosa egyébként nagy fradista, a Ferencváros színeiben nevelkedett.

És közben évek óta nem látott focihangulat volt egy focimeccsen. A meccset pedig a Csepel nyerte 2-0-ra.

Itt a teljes riport:

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.