Dárdai Pál kirúgta balhézó játékosát

Anisz Ben-Hatirának ennek ellenére mázlija volt, még éppen belefért az átigazolási időszakba.

A tunéziai származású játékos a szombati Werder Bremen (3–3) elleni meccs után a buszon hazafelé összeveszett Mitchell Weiserrel, akit aztán még az öklével is bekóstolt.

Persze minderről a buszon elől ülő vezetőség semmit sem hallott egészen vasárnapig, amikor is a 27 éves játékos maga tájékoztatta Dárdai Pált a balhéról.

Dárdai összehívta a nyolcfős csapattanácsot és az érintetteket, aminek az lett a következménye, hogy Ben-Hatirának távoznia kell a Herthától. Az Eintrah Farkfurt leigazolta, vagyis Huszti Szabolcs új csapattársat kapott az átigazolási időszak zárónapján.

A Bundesliga most már egyre jobban érdekel, mi? Akkor miért nem nézed? Még fogadhatsz is.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon