Vannak még csodák: magyar fociedző után kapkodnak

A 11REUNDE által készített interjúban olyat árult el Dárdai Pál, amire a mi generációnk már nem is számított: csábítják mindenfelé. Egy magyar edzőt. Álmodunk?

...de ami az egyik fülemen be, az a másikon ki. Jól érzem itt magam, a fiaim a Herthánál fociznak, a családom is boldog, mit kívánhatnék még ennél többet?"

Ezt mondta Dárdai, márpedig neki elhihetjük, nem az a vetítős fajta. A fiatal magyar szakember bő egy éve vette át a Hertha irányítását, bent tartotta, idén pedig konkrétan csodát tesz Berlinben: a harmadik helyen áll a HBSC, pedig már március vége van, ergo ebből még BL is lehet. Csoda, hogy csábítják?

Apropó, BL: "A Német Kupa megnyerése fontosabb, mint a BL-helyezés elérése. Csapatom átlagéletkora 22 év, miért kéne feltétlenül egy BL-szerepléssel járó nyomást helyeznem rájuk? Sokkal jobb hatással lenne a fiatalokra kupagyőzelem, a BL-ben túl nagy a nyomás."

"A kupadöntőt Berlinben játsszák, ünnep lenne, a szurkolók sem felejtenék el egy ideig. Pénzért ilyet nem lehet venni. Plusz az utánpótlásunknak is jót tenne, nem csábíthatnák el a srcáokat olyan csapatok, mint a Wolfsburg, a Gladbach vagy a Leipzig."

Tavaly a kinevezésekor megbeszélte a sportigazgató cimborájával, Michael Preetzcel, hogy sohasem rúgják ki:

"A kezdetektől azt mondtam Michaelnek, hogy nem rúghatsz ki, majd én tudom, mikor kell mennem. Ha zsinórban öt-hat meccset elveszítünk, megköszönöm a lehetőséget, és visszaköltözöm a gyerekekhez."

(Forrás: BZ; fotó: AFP)

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.