Vannak még csodák: magyar fociedző után kapkodnak

A 11REUNDE által készített interjúban olyat árult el Dárdai Pál, amire a mi generációnk már nem is számított: csábítják mindenfelé. Egy magyar edzőt. Álmodunk?

...de ami az egyik fülemen be, az a másikon ki. Jól érzem itt magam, a fiaim a Herthánál fociznak, a családom is boldog, mit kívánhatnék még ennél többet?"

Ezt mondta Dárdai, márpedig neki elhihetjük, nem az a vetítős fajta. A fiatal magyar szakember bő egy éve vette át a Hertha irányítását, bent tartotta, idén pedig konkrétan csodát tesz Berlinben: a harmadik helyen áll a HBSC, pedig már március vége van, ergo ebből még BL is lehet. Csoda, hogy csábítják?

Apropó, BL: "A Német Kupa megnyerése fontosabb, mint a BL-helyezés elérése. Csapatom átlagéletkora 22 év, miért kéne feltétlenül egy BL-szerepléssel járó nyomást helyeznem rájuk? Sokkal jobb hatással lenne a fiatalokra kupagyőzelem, a BL-ben túl nagy a nyomás."

"A kupadöntőt Berlinben játsszák, ünnep lenne, a szurkolók sem felejtenék el egy ideig. Pénzért ilyet nem lehet venni. Plusz az utánpótlásunknak is jót tenne, nem csábíthatnák el a srcáokat olyan csapatok, mint a Wolfsburg, a Gladbach vagy a Leipzig."

Tavaly a kinevezésekor megbeszélte a sportigazgató cimborájával, Michael Preetzcel, hogy sohasem rúgják ki:

"A kezdetektől azt mondtam Michaelnek, hogy nem rúghatsz ki, majd én tudom, mikor kell mennem. Ha zsinórban öt-hat meccset elveszítünk, megköszönöm a lehetőséget, és visszaköltözöm a gyerekekhez."

(Forrás: BZ; fotó: AFP)

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.