Legutóbb egy hasonló gól a vébé legszebbje lett, és Puskás-díjat is ért

Dele Alli, a Tottenham csodagyereke akkora gólt rúgott, hogy a Norwich sarkazós találatáról is már kevesebben beszélnek.

A Tottenham 3–1-re legyőzte idegenben a Crystal Palace-t, amivel tartja negyedik helyét, és közben pedig szép lassan Anglia legtehetségesebb játékosát is kinevelték. Dele Alli még csak 19 éves, de már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott.

Ezzel egyenlített a Tottenham:

James Rodríguez rúgott hasonlót a 2014-es vébén Urugaynak, akkor az mindent vitt: a legszebb gól, és egy Puskás-díj.

Allinak is érik egy díj.

Bale is csak ennyit tudott írni a Twiterre: "Micsoda gól volt ez!"

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.