Depay labdaátvétele nagyon laza, de még mindig Neymar ebben a legjobb

Louis Van Gaal Oscar-díjat érő zseniális alakítása után, Memphis Depay megmozdulása volt a legszebb a Manchester United–Arsenalon (3–2).

Memphis Depayt sok kritika éri Manchesterben, nem megy neki a játék, hullámzóan teljesít, nem tudja hozni azt, mint amit a PSV-ben. Persze ettől még nem számít kevésbé jó játékosnak, még ha vannak eléggé elcseszett lövései is, egyszerűen nem szokta meg még Angliát, a Premier League-t, vagy csak simán formán kívül van. Ettől viszont még technikai tudására nem lehet panasz, mondjuk ezért:

George Runham on Twitter

Neymar ezt meg így csinálta még novemberben a Roma elleni BL-meccsen, nálunk azért még ő a menő:

Nézel focit? Csak szólunk, hogy fogadhatsz is.

(Fotó: AFP)

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon