Dzsudzsák Balázs ennél átlagosabb gólt nem is lőhetett volna

Tök átlagos szólógól, tényleg.

Dzsudzsi még december végén súlyos eltiltást kapott, mert elborult az agya a pályán.  A büntetés még nem telt le, viszont mivel csak bajnoki meccsekre vonatkozik, ezért a Török Kupában játszhat.

Nos, pályára is lépett a Boluspor elleni csoportmeccsen, aztán a 20. percben lőtt egy szólógólt: megkapta a labdát, átvette, sprintelt, ballal a kapus mellett és a védeni igyekvő védő előtt bepasszolta a kapuba. Ennyike.

https://twitter.com/maratonplatform/status/686237928960471042

A Bursaspor győzött (3-0), ami azt jelenti hogy a három csoportmeccs után százszázalékos teljesítménnyel vezeti kvartettjét.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.