Megint Dzsudzsák a téma Törökországban, és ennek most sem örülhet

Dzsudzsák Balázzsal vitetnék el a balhét a Bursaspornál.

A Bursaspor kínos vereségbe szaladt bele a Török Kupában még a hétvégén, Dzsudzsákékat a harmadosztályú Amedspor verte 2–1-re, ráadásul Bursában.

Dzsudzsit és chilei csapattársát, Crsitóbal Jorquerát a 66. percben lecserélte Hamza Hamzaoglu vezetőedző, mert elégedetlen volt a teljesítményükkel. Hamza annyira berágott két játékosára, hogy a következő bajnokira maximum a cserék közé nevezi őket.

Nem is olyan rég a klub vezetősége beszélgetett el Balival, mondván, hogy ennél sokkal többet várnak tőle, aztán a sajtó is betalálta, legutóbb pedig a szurkolók olvastak be neki.

A mondjuk a klub most egy kicsit nagyobb bajban van, mint Dzsudzsák.

A focit bírod? Akkor miért is nem fogadsz valamelyik meccsre?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.