Egész jó volt a magyar–horvát, leszámítva az első félidőt

Az első félidőt felejtsük el, a másodikat viszont nagyon ne, arra lehet építkezni.

Minden Dzsudzsákkal kezdődött, előbb megköszönte mindenkinek a szurkolást, aztán a meccset is ő indította el, ami mérsékelten volt eseménydús az első félidőben. Túl sok dolog nem történt, volt egy horvát gól, amit Mandzukic lőtt, meg egy Dzsudzsák- és egy Kleinheisler-lövés 25-ről. Az első félidő égető kérdése, hogyan sikerült addig szórakoznunk szögletrúgásnál, míg les nem lett belőle.

Második félidőben Storck cserélt párat, ami zseni húzásnak bizonyult, felpörögtek a magyarok. Volt egy Kleinheisler- és egy Dzsudzsák-bomba is, utóbbinak nem örültek a sorfalban állók. Annak meg főleg nem örülhettek a horvátok, amikor Dzsudzsák szabadrúgásból beverte 23-ról.

Nyomtunk még egy kicsit, okosan passzolgattunk, a horvátoknak meg tényleg csak momentumaik voltak. Kihoztuk ikszre (tökre megérdemelten), ami azt is jelenti, hogy a horvátok továbbra sem tudtak nyerni Budapesten ellenünk.

Szóval a második félidőt nézve nincs baj így az Eb előtt.

Így álltunk fel:

Magyarország: Dibusz (Bogád, 45.) – Fiola, Guzmics, Lang, Korhut – Nagy Á. (Elek, 45.), Gera – Németh K. (Szalai, 45.), Kleinheisler (Böde, 80.), Dzsudzsák (Stieber, 81.) – Priskin (Nikolics, 45.)

Magyarország–Horvátország 1–1 (0–1)
Gól: Dzsudzsák (79.), ill. Mandzukic (29.)

Szóval a foci érdekel? Fogadnál is?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.