Egész jó volt a magyar–horvát, leszámítva az első félidőt

Az első félidőt felejtsük el, a másodikat viszont nagyon ne, arra lehet építkezni.

Minden Dzsudzsákkal kezdődött, előbb megköszönte mindenkinek a szurkolást, aztán a meccset is ő indította el, ami mérsékelten volt eseménydús az első félidőben. Túl sok dolog nem történt, volt egy horvát gól, amit Mandzukic lőtt, meg egy Dzsudzsák- és egy Kleinheisler-lövés 25-ről. Az első félidő égető kérdése, hogyan sikerült addig szórakoznunk szögletrúgásnál, míg les nem lett belőle.

Második félidőben Storck cserélt párat, ami zseni húzásnak bizonyult, felpörögtek a magyarok. Volt egy Kleinheisler- és egy Dzsudzsák-bomba is, utóbbinak nem örültek a sorfalban állók. Annak meg főleg nem örülhettek a horvátok, amikor Dzsudzsák szabadrúgásból beverte 23-ról.

Nyomtunk még egy kicsit, okosan passzolgattunk, a horvátoknak meg tényleg csak momentumaik voltak. Kihoztuk ikszre (tökre megérdemelten), ami azt is jelenti, hogy a horvátok továbbra sem tudtak nyerni Budapesten ellenünk.

Szóval a második félidőt nézve nincs baj így az Eb előtt.

Így álltunk fel:

Magyarország: Dibusz (Bogád, 45.) – Fiola, Guzmics, Lang, Korhut – Nagy Á. (Elek, 45.), Gera – Németh K. (Szalai, 45.), Kleinheisler (Böde, 80.), Dzsudzsák (Stieber, 81.) – Priskin (Nikolics, 45.)

Magyarország–Horvátország 1–1 (0–1)
Gól: Dzsudzsák (79.), ill. Mandzukic (29.)

Szóval a foci érdekel? Fogadnál is?

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.