Egészen ijesztő a PSG gólátlaga

A Celticet is lemészárolták Neymarék, durva erődemonstráció eddig a Bajnokok Ligája.

Pedig úgy szól a híres mondás, hogy a pénz nem tud gól rúgni – nos, erre rácáfolt a PSG, Párizsban tud. Elég hamar beérett a nyáron befektetett rengeteg pénz. Neymar 222 millió euró? Mindenki fogta a fejét, őrület, elmebetegek, senki sem ér ennyit. Ez továbbra is így van, de azért nem lehet nem észrevenni, hogy a brazil szárnyal (14 meccsen 13 gól, 10 gólpassz), a PSG meg szintén szárnyal, vele. És jött ugye kölcsön a hasonló árkategóriájú Mbappé, plusz ingyen Dani Alves.

És mi lett?

A Celticnek most például hetet rúgtak (7–1), így

És még van egy meccsük! Természetesen mind az öt mérkőzésüket meg is nyerték a párizsiak,

Pedig a Bayern, a Celtic és az Anderlecht azért nem a leggyengébb hármas, akit kaphattak. A Münchennek is rúgtak hármat.

Ha azt vesszük, hogy eközben a Ligue 1-ben is 3,3-as a gólátlaguk, 13 meccsen 43 gólnál járnak Cavaniék, érdemes elgondolkodni, mire lehet képes ez a csapat tavasszal, amikorra jobban összeérnek a játékosok, a csapatrészek.

És érdemes elgondolkodni a csoportmásodikoknak, mire számíthatnak a Párizs ellen, és itt elsősorban a címvédő Real Madridra gondolunk, valamint a döntős Juventusra. Ez ellen a PSG ellen már senki sem esélyes, még a Real sem. És akkor még óvatosak voltunk. (Nem véletlenül akarják kizáratni a PSG-t a spanyolok. Nem a Real, a spanyolok!) Nem tenne jót a BL-nek, ha már a nyolcaddöntőben összejönne egy PSG–Real vagy egy PSG–Juve. Mondjuk gól az lenne.

Már csak a háttérnek kellene felnőnie:

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon