Komoly ellentmondásba keveredett a Bayern a Kassai-botrányban

Kassai Viktor elég komolyan belenyúlt a Real–Bayern München BL-negyeddöntő visszavágójába, aminek következtében a németek ki is estek. És azóta sem nyugszanak, csak épp nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.

Ahogy írtuk is, a kiállított Arturo Vidal és a higgadtságáról ismert Franck Ribéry is az Instán támadta be Kassait, aki jogtalanul adott második sárgát a chileinek, majd megadott két lesgólt a Madridnak (ami nyilván elsősorban az asszisztensei bakija).

A hírek szerint a meccs után Vidal, Thiago és Lewandowski Kassaiék után ment az öltözőbe perlekedni és számon kérni a minimum kétes ítéleteket, és nyilván nem irodalmi stílusban. Több lap is megírta, hogy a rendőrségnek kellett közbelépni, hogy ne fajuljon tettlegességig, ki kellett vezetni a játékosokat.

Ezt Vidal nem cáfolta, sőt, egy német televízió munkatársának kérdésére elismerte, hogy felkeresték Kassait, de rendőrök jelenlétéről nem volt szó.

Csakhogy eközben a klub most az UEFA-hoz küldött hivatalos közleményben jelezte, a csapat egyik játékosa sem kereste fel a játékvezetőt és csapatát a lefújást követően, írta meg a német Kicker.

Éleslátással összeraktuk a mozaikokat: valaki nem mond igazat.

Kassai egy időre ismét elveszítette sztárjátékvezető jellegét, ott ütik, ahol tudják

Aki egy ilyen BL-negyeddöntőt megkap, az egyértelműen sztárbírónak számít, ám Kassai Viktor most megint leküzdötte magát a középmezőnybe.

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon