Federer borostás, és lassan ellenfél sem kell neki

Nem mintha lezüllött volna, csak képes olyat nyesni, hogy a labda visszapattan a saját térfelére.

Roger Federer nem lassít az Indian Wells-i tenisztornán: sima 6:2, 6:1-gyel intézte el a ranglistán 28. Filip Krajinovicot, közben pedig hozta a szokásos bravúrjait:

  • 17 pontot nyert zsinórban
  • az idei 36 szettjéből 33-at behúzott
  • úgy nyesett meg egy játékon kívüli labdát, hogy az az ellenfél térfeléről visszapattant a sajátjára, szegény labdaszedő így hiába startolt rá:

Tennis TV on Twitter

The @rogerfederer backhand slice: confusing ball kids for years 😂 #BNPPO18 https://t.co/EJZyKNlrEE

Fed persze élesben is produkált hasonlót:

A meccs végén tett egy gesztust a legyőzött szerb tehetség felé, mondván, biztos abban, hogy tud ennél sokkal jobban játszani (mármint Krajinovic).

A rekordot érő, hatodik Indian Wells-i győzelmére hajtó Federer a következő körben Jeremy Chardyval találkozik. Ha elődöntőig jut a tornán, világelső marad, de egyelőre

E veretes sorokhoz már csak a napi összefoglalóval tehetünk hozzá valamit:

Itt pedig azt is megtudhatod, mi a helyzet most Djokoviccsal és Nadallal:

 

Djokovic, akár egy totális kezdő

Nem mi mondjuk ezt, hanem az egykori legjobb teniszező maga. Federer nagy nehezen egyenlített, Fucsovics játszott egy szoros meccset Ciliccsel, Del Potro menetel Indian Wellsben. Zajlik az élet az Indian Wells-i tenisztornán: Novak Djokovic önbizalmat gyűjteni utazott Kaliforniába, ám ennek talán éppen az ellenkezője történt: az egykori világelső kiesett a selejtezőből feljutott Taro Daniel ellen (7:6, 4:6, 6:1).

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon