Federer visszament az időben 12 évet

Csak egyetlen egyszer, 24 évesen kezdte olyan jól az évet, mint most. Bónuszként pedig világelső marad.

Eszement évet produkál a 36 éves Roger Federer. Most épp az új generáció egyik süvölvényét, Csung Hjont porolta el Indian Wellsben.

És persze adott az esély egy, a 2006-osnál is jobb rajtra, amihez a szombati elődöntőben a Csunghoz hasonlóan 21 éves Borna Coricot kell legyőznie. Íme Coric és Federer negyeddöntőjének összefoglalója:

Federer és Csung az AusOpenen is találkozott, ám akkor Csungnak fel kellett adnia a meccset. Várható volt, hogy most szorosabb csata lesz, és bár Federer 3:0-ra ellépett, a dél-koreai kiegyenlített.

Csak részben lett igazuk: Fed a 12. gémben brékelt (7:5), aztán a második játszmát már 6:1-gyel söpörte be. Ha még nem unod a statokat: a bázeli maestro eddigi 12 Indian Wells-i negyeddöntőjét egy kivételével mind megnyerte.

- összegzett Fed, aki 32 nyerőt szórt, míg ellenfele csak nyolcat.

Azért Csung is örülhet, hétfőtől várhatóan 23. lesz a ranglistán, azaz Nisikori Kejt leelőzve a legjobb ázsiai teniszező lesz.

Az előző körben pedig...

 

Nagyszerű labdamenetet nyert Federer

Eddig magabiztos Roger Federer Indian Wellsben. Az első kiemelt Jérémy Chardy ellen lépett pályára a negyedik fordulóban, 7-5, 6-4-re nyert. Volt egy káprázatos pont a meccsen, amelyet végül a svájci nyert meg. Mutatjuk: A négybe jutásért Federer Csung Hje On ellen játszik majd.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon