Ferguson elárulta, szerinte ki a legjobb PL-menedzser. Nem Van Gaal, és nem is Klopp

És nem is José Mourinho!

Pedig most már egyre többen beszélnek arról, hogy a portugál veszi át az MU-t a nyáron Van Gaaltól, ráadásul Fergusonnal kifejezetten jó viszont ápolnak. Ezt már Mou is elpletykálta, mindenki biztos abban, hogy ő lesz az új menedzser.

Aztán meg amikor Jürgen Klopp Liverpoolba szerződött, Sir Alex elkezdte félteni a csapatát a némettől, ám most valami egészen mást árult el egy David Lammy nevű tottenhami parlamenti képviselőnek a The Spurs Show-ban:

"Úgy hat héttel ezelőtt egy vacsorán Sir Alex Ferguson mellett ültem, és azt mondta nekem, hogy nálunk dolgozik a Premier League legjobb menedzsere."

Aki ugye Mauricio Pochettino.

Az argentin edző a Southamptonból csinált remek csapatot, majd most a Tottenhammel már a bajnoki címre hajt. A Spurs tele van fiatallal, nagyon nehéz ellene játszani, mert kőkeményen presszionál, mindössze háromszor kapott ki az idei szezonban, és a második helyen áll.

Még az is lehet, hogy a United meglepetést húz a nyáron.

(101GreatGoals)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon