Ferguson elárulta, szerinte ki a legjobb PL-menedzser. Nem Van Gaal, és nem is Klopp

És nem is José Mourinho!

Pedig most már egyre többen beszélnek arról, hogy a portugál veszi át az MU-t a nyáron Van Gaaltól, ráadásul Fergusonnal kifejezetten jó viszont ápolnak. Ezt már Mou is elpletykálta, mindenki biztos abban, hogy ő lesz az új menedzser.

Aztán meg amikor Jürgen Klopp Liverpoolba szerződött, Sir Alex elkezdte félteni a csapatát a némettől, ám most valami egészen mást árult el egy David Lammy nevű tottenhami parlamenti képviselőnek a The Spurs Show-ban:

"Úgy hat héttel ezelőtt egy vacsorán Sir Alex Ferguson mellett ültem, és azt mondta nekem, hogy nálunk dolgozik a Premier League legjobb menedzsere."

Aki ugye Mauricio Pochettino.

Az argentin edző a Southamptonból csinált remek csapatot, majd most a Tottenhammel már a bajnoki címre hajt. A Spurs tele van fiatallal, nagyon nehéz ellene játszani, mert kőkeményen presszionál, mindössze háromszor kapott ki az idei szezonban, és a második helyen áll.

Még az is lehet, hogy a United meglepetést húz a nyáron.

(101GreatGoals)

Semmiképp sem szeretnénk általánosítani, hogy egy szép nő nem lehet okos, mert akad számtalan ellenpélda, de az igen ritka, hogy ennyire, és hogy sakkozzon. Szóval Alexandra Botezben egyesül a szépség és a tudás. Két éve már mutattuk, de arra jutottunk, hogy ideje felidézni a nevét és a fotókat.

Alexandra, mint a legtöbb zseniális sakkozó, már egészen fiatalon kitűnt tehetségével, 2010-ben, 15 évesen U16-os női bajnok lett Kanadában, egy év múlva, tehát tizenhat évesen, pedig egy százezer dolláros ösztöndíjat kapott a Texasi Egyetemre. 2013-ban szerezte meg a FIDE mesteri címet, miközben az U18-as bajnokságot is megnyerte holtversenyben, 2012-ben pedig a sakkolimpián is debütált.

Ritkán osztják ilyen bőkezűen az észt és a bájt egy személyre, még ritkább, ha valaki ezt jóra használja, tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy ő a sakkozás Krammer Anettje.

És bizony erre a világ nagy kommentelői is rácsodálkoztak, és olyan kínos sztereotípiákra világítottak rá, amivel mi nem is szeretnénk azonosulni: "Úristen, ez majdnem olyan, mintha a szép emberek is lehetnének okosak!"

Zokogunk és vigyorgunk. És rohanunk ugrókötelet és fekete legginst vásárolni, no meg rettenetes kosarascipőt.

Mert bár nem akarunk úgy kinézni, mint Doutzen Kroes (és edzője), de ott akarunk lenni mellette, bármit is csináljon, bárhogy. A Victoria's Secret szupermodellje workout-oktatófilmet csinált négy éve egy szakedzővel, és most megmutatjuk újra. Mert kell több motiváció, hogy elkezdj edzeni?

A Victoria's Secret Sport kedvéért az akkor 29 éves holland modell, Doutzen összeállt Michael Olajide workout edzővel, és elkészült a The Sexiest Workout Ever című videó. A címe minden elmond, nemigen tévednek.

Hogy ki az azóta 31 éves, tökéletes alakú modell, Doutzen? Mutatjuk még kevesebb ruhában. (Van férje.)