Ferguson elárulta, szerinte ki a legjobb PL-menedzser. Nem Van Gaal, és nem is Klopp

És nem is José Mourinho!

Pedig most már egyre többen beszélnek arról, hogy a portugál veszi át az MU-t a nyáron Van Gaaltól, ráadásul Fergusonnal kifejezetten jó viszont ápolnak. Ezt már Mou is elpletykálta, mindenki biztos abban, hogy ő lesz az új menedzser.

Aztán meg amikor Jürgen Klopp Liverpoolba szerződött, Sir Alex elkezdte félteni a csapatát a némettől, ám most valami egészen mást árult el egy David Lammy nevű tottenhami parlamenti képviselőnek a The Spurs Show-ban:

"Úgy hat héttel ezelőtt egy vacsorán Sir Alex Ferguson mellett ültem, és azt mondta nekem, hogy nálunk dolgozik a Premier League legjobb menedzsere."

Aki ugye Mauricio Pochettino.

Az argentin edző a Southamptonból csinált remek csapatot, majd most a Tottenhammel már a bajnoki címre hajt. A Spurs tele van fiatallal, nagyon nehéz ellene játszani, mert kőkeményen presszionál, mindössze háromszor kapott ki az idei szezonban, és a második helyen áll.

Még az is lehet, hogy a United meglepetést húz a nyáron.

(101GreatGoals)

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.