Megcsinálták minden idők vetődését, az Australian Openen

Teniszről és nem fociról beszélünk.

Gaël Monfils először jutott az Australian Open negyeddöntőjébe, pedig ez a derék francia 2005 óta rendszeresen próbálkozik, és most végre a tizenegyedik nekifutására össze is jött, a nyolcaddöntőben legyőzte az orosz Andrej Kuznyecovot (7:5, 3:6, 6:3, 7:6).

Nagyot akart és hatalmasat küzdött végig a meccsen, egyszer például akkorát vetődött, hogy Király Gábor hamarosan küld neki egy dedikált mackóalsót. Pontot ugyan nem szerzett belőle, és nagy eséllyel tanítani sem fogják mozdulatát, de akkor is simán ellopta a show-t Melbourne-ben.

Monfilsnek azt a Milos Raonicot kellene legyőznie a negyeddöntőben, aki nagy meglepetésre Stanislas Wawrinkát (2014 győztesét) búcsúztatta egy kisebb fajta teniszháborúban (6:4, 6:3, 5:7, 4:6, 6:3). Összejöhet?

2016 AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE


FÉRFI EGYES, NYOLCADDÖNTŐ:
Monfils (francia, 23.)–Kuznyecov (orosz) 7:5, 3:6, 6:3, 7:6
Raonic (kanadai, 13.)–Wawrinka (svájci, 4.) 6:4, 6:3, 5:7, 4:6, 6:3
Ferrer (spanyol, 8.)–Isner (amerikai, 10.) 6:4, 6:4, 7:5
Murray (brit, 2.)–Tomic (ausztrál, 16.) 6:4, 6:4, 7:6

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA:
Djokovics (szerb, 1.)–Nisikori (japán, 7.)
Federer (svájci, 3.)–Berdych (cseh, 6.)
Monfils (francia, 23.)–Raonic (kanadai, 13.)
Ferrer (spanyol, 8.)–Murray (brit, 2.)

Imádod a teniszt, nézed is és égsz a vágytól, hogy pénzt tegyél valamelyik meccsre, nem? Akkor miért is nem fogadsz?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.