Gyurtának meg sem fordul a fejében, hogy befejezze

Mindent megnyert, az előző olimpia és a hazai vb viszont csalódást keltően sikerült Gyurta Dánielnek. Befejezni viszont nem akarja.

Kedden a Bors írt arról, elképzelhető, hogy Gyurta Dániel befejezi, most viszont a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, meg sem fordult a fejében a visszavonulás.

Mondta a 28 éves Gyurta, akinek az úszáson kívül is rengeteg a feladata, tagja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói, valamint sport és aktív társadalom elnevezésű bizottságának, valamit a MOB-nak és a MÚSZ-nak is benne van az elnökségében. Befejezni viszont nem fogja, minden erejével azon van, hogy kijöjjön a hullámvölgyből. Szerinte, ha még mindig hozná az eredményeket, akkor ez a kérdés senkiben sem merülne fel, hiszen egyáltalán nem öreg még.

Mit gondolsz, ideje lenne visszavonulnia Gyurta Dánielnek?

A napokban Shane Tusup adott hosszabb interjút, ahol Gyurtát és Cseh Lacit is megemlítette. Szerinte mindkét úszó csak elfecsérelt tehetség.

Tusup szerint Cseh és Gyurta is csak egy elfecsérelt tehetség

Itthon szokatlannak formabontónak számító interjút készített az Shane Tusuppal (és Hosszú Katinkával). Na nem műfajilag, hanem tartalmilag, az edző ugyanis épp olyan keményen fogalmaz, mint ahogy megőrül a medence szélén verseny közben. Tusup nem díszcsomagolásban nyújtja át a véleményét, és ez így volt már évekkel ezelőtt is, ezért van a legtöbb magyar edző és vezető bögyében.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon