Barátságról, BL-ről készített zseniális reklámot a Heineken

Jár a pacsi a Heinekennek, hiszen egy remek reklámmal állt elő, amiben a barátság és a futballszeretet van a középpontban. Tehát majdnem minden, ami egy drukker számára fontos lehet.

A sztori középpontjában az a Simone áll, aki egyrészt hatalmas Roma-drukker, másrészt a BL-meccseket mindig három haverjával nézi. Az élet viszont annyira kegyes, hogy Simome kap egy jegyet a Roma–Real Madrid meccsre. Egyet. Nyilván ezt nem utasítja vissza, de a barátainak az igazat nem mondhatja el, ezért azt az abszolút hihető sztorit adja be, hogy maláriás, és így ki kell hagynia a közös meccsnézést. Persze a meccs előtt a haverok hívogatják, aztán egyszer csak a kivetítőn is megjelennek. Simone pedig dönthet: marad a meccsen, vagy az őt váró helikopterrel csatlakozik a srácokhoz.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.