Ibrahimovic beszólt az Eiffel-toronynak, a torony pedig válaszolt neki

Zlatan Ibrahimovic azt nyilatkozta, hogy csak akkor marad a PSG játékosa, ha az Eiffel-torony helyére egy Ibra-szobrot állít a klub vezetősége. Az Eiffel-torony most Twitteren válaszolt a svédnek. 1–0 a toronynak.

A PSG vasárnap 9–0-ra verte a Troyes csapatát, ezzel pedig már most eldőlt, hogy idén is a párizsiak lesznek a bajnokok, sorozatban negyedszer. A meccsen négy gólt szerző Ibrától persze megkérdezték, hogy a szezon végén lejáró szerződését meghosszabbítja-e? Ez a válasz jött: „Ha az Eiffel-torony helyére egy szobrot állítanak rólam, akkor maradok”.

Zlatan négy gólja:

Az Eiffel-torony viszont nem hagyta, hogy a svédé legyen az utolsó szó, egy nappal később ő is hozzászólt a sztorihoz: „Tetszik a poénod, Ibra, gyönyörű innen a párizsi kilátás. De én vagyok a Torony”.

Az utolsó mondat olyan masszív érvet hoz fel, amivel nem nagyon lehet vitatkozni, vélhetően Zlatan sem fog. Az angol lapok szerint egyébként Ibrahimovic már az új angliai házát keresi, így nem lenne meglepő, ha a Premier League-ben folytatná a 34 éves csatár.

És focit nézel? Csak szólunk, hogy fogadhatsz is.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.