Ibrahimovic beszólt az Eiffel-toronynak, a torony pedig válaszolt neki

Zlatan Ibrahimovic azt nyilatkozta, hogy csak akkor marad a PSG játékosa, ha az Eiffel-torony helyére egy Ibra-szobrot állít a klub vezetősége. Az Eiffel-torony most Twitteren válaszolt a svédnek. 1–0 a toronynak.

A PSG vasárnap 9–0-ra verte a Troyes csapatát, ezzel pedig már most eldőlt, hogy idén is a párizsiak lesznek a bajnokok, sorozatban negyedszer. A meccsen négy gólt szerző Ibrától persze megkérdezték, hogy a szezon végén lejáró szerződését meghosszabbítja-e? Ez a válasz jött: „Ha az Eiffel-torony helyére egy szobrot állítanak rólam, akkor maradok”.

Zlatan négy gólja:

Az Eiffel-torony viszont nem hagyta, hogy a svédé legyen az utolsó szó, egy nappal később ő is hozzászólt a sztorihoz: „Tetszik a poénod, Ibra, gyönyörű innen a párizsi kilátás. De én vagyok a Torony”.

Az utolsó mondat olyan masszív érvet hoz fel, amivel nem nagyon lehet vitatkozni, vélhetően Zlatan sem fog. Az angol lapok szerint egyébként Ibrahimovic már az új angliai házát keresi, így nem lenne meglepő, ha a Premier League-ben folytatná a 34 éves csatár.

És focit nézel? Csak szólunk, hogy fogadhatsz is.

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Player Autószalon